Bazen Hayaller Gerceklesir

9 Ocak 2014 Perşembe

Kahvenin arası yalnızlıkla mı iyiydi?


Kahvenin arası yalnızlıkla mı iyiydi?
Eğer öyleyse ben iyiliğin baya bir dibine vurmuş bulunmaktayım.

Gece 01.00 sularında yatıp sabah tam 06.00 da uyanıp hala gülümseyebilmek,benim gibi uykuya düşkün olan hatunlar için zor olsa gerek!Lakin şuan yığıldım yığılıcam masaya.Kafayı şöyle laptopun yan tarafından gelen sıcaklığa doğru paralel yatırıp,yorganın altında olduğumu hayal etsem ki saniyemi alır,çok derin bir şekerlemeye geçebilirim.Ofisin mühendis beyleri dışarıda olduklarından ve Junior Ceo'cuğum da şehir dışında olduğundan ofiste tek bulunmaktayım.Yok yok uyumayacağım elbette,işin bu tatlı kısmını akşam ki sıcacık duştan sonraya bırakıyorum.

Şu saatlerde Nescafe Cappuccino'm,Mydonose radyo'm ve sevgili laptopum başbaşayız.Bu sakinliğin devam etmesini diliyorum.
Sessiz bir gün olsun en azından benim için...

9 yorum:

  1. Afiyet olsun ;) ki olmuş :D sanırım şuan sıcacık duştan sonra ki kısma bile geçmişsinizdir :D bende yoğunluktan yeni tarifler denemek için fırsat bulamıyorum :( Sevgiyle mutlu kalın ;)

    YanıtlaSil
  2. kafasını bı yere koyup anında uyuyanlara hayranım :) hayatım boyunca bu duyguyu tatmadım tadamayacagım..

    YanıtlaSil
  3. Gizlitad;

    Afiyet oldu,açıkçası beni biraz da olsa kendimede getirdi:) Yeni tarifler yayınlasanız da benim gözüm sanırım cupcakelerinizde kalacak,görüntüler muhteşem :)

    Berrin'cim;

    Bunun için sanırım bol yorgunluk,bol hayal gücü olmalı...

    YanıtlaSil
  4. Afiyet olsun canim:) sicacik duş, sicacik bir kahve, bilgisayarim, hele disarida yağmur varsa off ne guzel :)) çok mu hayal oldu bu benim icin.. Benim cimcime birakmazki :)

    YanıtlaSil
  5. Sen bu hayali ancak cimcimenin uyku aralarında yaşayabilirsin Çiçekçim :)

    YanıtlaSil
  6. yorgunluk ve hayal gücü vazgecılmez parcalarım ama olmayınca olmuyor:) bencede dertsız gamsız ınsanlar uyur oyle bır cırpıda hahah

    berrin

    YanıtlaSil
  7. bende aynı durumdayım... şu anda yatağımda,polar (hello kity li) :) pijamalarımla nescafe eşliğinde slow müzik dinleyerek uyumak istiyorum

    YanıtlaSil
  8. Kulağa nasıl hoş geliyor,neyse ki dakikalar kaldı gün bitimine çalışanlar için ;) Slow müzik yanına yağmurda rica edeyim lütfen :)

    YanıtlaSil
  9. ama ben kahveye bayılırım *-* bloğumda beklerım*-*

    YanıtlaSil

Siz yazın ben patrona iletirim :) Sevgiyle...

© 2011 TOPUKLU POLLYANNA , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena