Bazen Hayaller Gerceklesir

3 Ocak 2014 Cuma

Buralar oldukça hareketli!

İlle de bir sevgiliyle elele verip dünyayı değiştirsem diyenlere mesajım var;buralar oldukça hareketli!
Çocukluk ve evlilik evrelerini geçirdiyseniz ve bekarsanız şuan,kendinize oldukça zıt bazı noktaları olan bir erkek partnerle,bulutların üzerinde sörf yapmanızı tavsiye ediyorum.
Mutfakta yemek yapma deneyimleri,salonun ortasında değişik dans hareketlerini deneme,davetli arkadaşları halayla karşılama ve elbette sürekli planlanan ama bir türlü çıkılamayan akşam koşuları şahsen benim hayatımın renkleri bu aralar...
Nasıl bir çift miyiz?Birbirine temel konularda oldukça zıt,biri akım derken diğerinin b*kum dediği,yemek yapma konusunda sürekli çekişen,ikisi de inatçı ama erkeğin daha sabırlı ve uzaylı zekiye moduna sık bürünen kadınını olabildiğince alttan aldığı bir ilişki yaşıyorum ben.Özel günlerde aynı renk tonlarına bürünen,Angaranın bağlarında deli gibi tepinen,şeker hamurundan kurabiye/pasta yapımına aynı anda merak salan,yapalım mı yapalım modunda,aklımız başımızda ama ruhumuzun sınırlarında dolaşıyoruz dünyada.
Psikopata bağladığımız anlar olmadı mı/olmuyor mu,belki haddinden de fazla olmuştur ama ilişkiyi hayatın gediğine koyunca,tecrübeler artınca e bir de yaş atıyorsan yavaş yavaş,geride bırakıyorsun birçok şeyi...
Diyeceğim şu ki,aynı sırt çantasına eksiler ve artıları toplayıp yola çıkmak istendiğinde,olumsuzluklar dahi varlığını yitiriyor;yaşanmışlık yaşandığıyla kalıyor ve bize de kendimizi akışa bırakmak düşüyor.
SEN'sin O diyebileceğiniz kişiyi bulduğunuza inanıyorsanız,değiştirin dünyanızı ve arada bulutlardan düşerken paraşütünüzü açmayı unutmayın lakin poponuzun üzerine yavaş düşmek hızlı düşmekten daha az acıtır.

2 yorum:

  1. Canim merhaba. Buldum seni sonunda :) Berrinin yorumlarından gördüm adresi. Eski dostlar ve yeniden bende baslarim blog yazmaya :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba uzun zamandan sonra,seni görmek ne güzel,kesinlikle mail bekliyorum senden,öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil

Siz yazın ben patrona iletirim :) Sevgiyle...

© 2011 TOPUKLU POLLYANNA , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena